Etiketter

Igår efter jobbet tog jag mig ut på en löprunda i området. Härligt att det ligger snö nu som lyser upp så man inte är lika bunden till eljusspåren när det börjar bli mörkt.
Innan passet låg jag på 4,9mmol/L.. Var såklart spontan i sinnet med löprundan och hade inte sänkt/korrigerat basala innan som jag borde.
Men så jag tryckte i mig en Enervit gel med ca 30g kh och gav mig ut utan insulinpumpen.

Kändes bra. Efter ca 4km skulle jag mäta blodsockret med min Accu-chek mobile men den tyckte det var för kallt och det gick därför inte att mäta med den 😦 (Hade den liggandes i min jackficka så den var väl lite kall..) Men jag stoppade den i min sportbh och joggade vidare. Stannade igen och nu kunde jag mäta; 2,2mmol/L. IMG_1924
Jag hade inte kännt av det 😦 Visst man kan få något lite symptom men ibland är det svårt att veta om man bara är trött eller om det är känning.

I vilket fall tog jag mer sport-gel och sprang hem. Blev inte så påverkad av känningen, vilket jag inte tycker är så bra 😦 Jag vill att kroppen reagerar. Mardrömmen är att inte känna av sitt låga blodsocker och bara falla hop.

Nä usch! Måste mäta mera känner jag. Men är grymt besviken på alla företag som inte kan komma med en super-blodsockermätare som tål kyla…

IMG_1923(kallt ute, då gäller ”lager på lager!”)

Annonser