I måndags tog jag cykeln in till stan för att gå på fikaträff med ett gäng andra som har typ 1 diabetes. Denna gången blev det Café Kopps vid Domkyrkan (Göteborg).
Det var tyvärr lite hög musik där inne för att kunna ha disskusioner men fördelen var att det fanns lediga platser om man är en grupp plus att man fick ta med sig hund dit. Kul grej säger jag som älskar hundar :)) Så lite vovvar fick jag klappa på 🙂
Vi var 14 personer och 2 hundar på träffen. Vi pratade om lite allt möjligt, vardagsmotion, kolesterol mm.

Sofia var också där, (hon bloggar på http://diabetesia.se/). Hon jobbar också som konsult åt AnnaPS.
På förr förra träffen visade hon ett linne med tunna band och en ficka för pumpen framtill som jag fastnade för. Tänkte att ett sånt kan jag ha på jobbet under min arbetströja så slipper jag problemet vart jag ska ha den (då jag har massa verktyg i fickorna) + att den lät fastnar i saker och ting.
Så ett sånt beställde jag genom Sofia och jag blev super nöjd över linnet!
Har det under tröjan som sagt på jobbet och det fungerar jätte bra 🙂
Tänkte beställa ett svart snart också som man kan ha till kjol och annat, till vardag och fest. Mitt linne på bilden är i storlek Medium.
IMG_4192IMG_4193

Efter träffen cyklade jag hem och njöt av en lugn stund i soffan. Lite sötsugen så tog en bar som jag köpte på senaste Viktväktarmötet. Dom var faktiskt riktigt goda 🙂 IMG_4187

Annonser