Etiketter

PUH! Dom släpper anmälningar till Ironmans tävlingar då och då men jag trodde aldrig att det var sånt tryck på sånt! Ironman är ju ett namn som WTC äger rättigheterna för och de arrangerar lopp som är på en full ironman (3,86 km simning, 180,2 km cykling, 42,1 km löpning) och på 1/2 ironman (plussar man ihop distansen för en 1/2 ironman; där 70.3 är den totala sträckan 70,3 miles / 113,0 km).
Lopp som inte tillhör konceptet Ironman eller vad man ska kalla det kallas Järnmannen istället. Inte lätt att hålla koll på allt 😛

I vilket fall skulle jag anmäla mig till ett Ironman 70.3 till nästa år och var inne samma dag anmälningarna släpptes men poff! så var som slut! Va falls! Det är rätt dyra lopp också kan jag säga..
Men nu släpptes ”andra chansen” (tror det fanns totalt 4 släpp och det blir såklart dyrare för varje). Men jag fick till slut igenom min anmälan. Deras hemsida är väldigt rörig och vissa menyer/konto kan man bara gå in om man har dator, alltså inga mobilversioner. Så en krånglig och oanvändarvänlig hemsida.
Men nu som sagt blir det min första Ironman 70.3 till sommarn 2019. Kul!
Så kul att ha kommit med och ska bli kul att träna inför detta målet 😀

3078kr gick anmälningen på så jag hoppas dom har god sportdryck under loppet 😉

Annonser