Följer ett träningsprogram och det har gått riktigt bra. Har fått gjort nästan alla passen. Benen känns bra. Efter trailloppet jag sprang hade jag lite känning i knät dagen efter på löpträningen men det är ju bara korkat att springa dagen efter ett lopp om man har ben/knän som inte är 100.
Och jag fick till ett besök till ortopedmottagningen! Så härligt! Läkaren böjde och tryckte och kollade på mina röntgenbilder (skelett) och frågade när och hur det gjorde ont. Hade det varit meniskskada sa han så hade du inte kunnat springa ens 500m sa han så han var helt övertygad om att det är en överbelastning. Han förklarade bra och berättade att det är som jag hört från andra att man får öka träningsmängden successivt.
Nu kompletterar jag med rehab-träning för knät och försöker smyga in nån övning då och då för knät och hittills har det ju fungerat bra och nu känns det kanonbra!
Så bra att jag faktiskt börjat springa i grupp igen 🙂

Men så har jag ju några pass att växla mellan vilket är bra. Cyklingen till exempel. Där fick jag skruvat på nya clips för spinningcykel så ingen utomhuscykling mer..
IMG_2832
Simningen går bra med och brukar köra med 1/2dl saft och kör då i en timme och det brukar ge ett bra blodsocker! Så skönt när man hittar rätt mängd kolisar som funkar! Basaldosen brukar jag inte ändra innan/under/efter passet. Idag efter passet låg det på 8,8mmol/L när jag kom upp! 🙂
IMG_3049.JPG

Igår handlade jag lite. Vad mycket veganska produkter det har poppat upp! Kul!
IMG_2826

 

OCH fick ett mejl om ett par byxor från märket Fusion som har fickor på sidan benet för tex gels etc och en ficka bak för nycklar, telefon eller annat. Jag blir alltid nyfiken på kläder men smarta fickor och fack eftersom det är just det som jag letar mycket efter, eftersom man vill lägga diabetespryttlarna på något bra ställe!
Någon som har erfarenhet av dessa? Fusion C3 long tights unisex
Bildresultat för fusion c3 long tights

Annonser